over ons

Sam Hairsalon: dé kapsalon voor heren en dames met de laatste trends, hoge kwaliteit, lage prijzen.

 
Een goede kapper luistert naar wat je zegt

Sam Hairsalon is dé plek waar dames en heren terecht kunnen voor kapsels volgens de laatste haartrends van zeer hoge kwaliteit, zonder een vermogen kwijt te zijn. Bij Sam Hairsalon is iedere kapper opgeleid om te knippen tot in de perfectie. Dat betekent in eerste instantie goed luisteren naar de klant. Jouw wensen en jouw stijl worden gecombineerd met goed en passend advies. Zo zullen we altijd goed met jou overleggen wat de mogelijkheden zijn, zodat je weer vertrekt met een look die past bij wie jij bent én je haar mooier maakt.

 
De beste kwaliteit tegen de beste prijs

Perfectie betekent bovendien voor ons dat elk kapsel vloeiende lijnen heeft. Het knippen van een dames- of herenkapsel vergt bepaalde technieken. Wij werken in onze salon allemaal met dezelfde techniek, waarmee elk kapsel de best overloop krijgt. Geen ongelijkmatige piekjes of punten dus. Wij garanderen hiermee een zeer hoge kwaliteit, tegen een uiterst betaalbare prijs. Met dit laatste onderscheiden wij ons dan ook van onze concurrenten. En omdat wij op afspraak werken, weet je altijd zeker dat je bij ons terecht kunt.

 
Die afspraak? Die maak je gewoon via Whatsapp. Handig, toch?

 
Sam Hairsalon: jouw allround kapper

Trendy kapsels zijn prachtig, maar niet voor iedereen weggelegd. Kies je liever voor een klassieke look met een modern randje, dan kan dat natuurlijk ook. Als allround kapsalon verwelkomen wij zowel dames als heren. Onze speciale acties zijn er dan ook op gericht om dames en heren inspiratie te bieden op het gebied van haartrends. En de kids? Die zijn van harte welkom.


Houd onze blog goed in de gaten, en kijk wat jij allemaal met je coupe kunt doen!

Personeel

Sam: is als oprichter en bedenker van het concept Sam Hairsalon een bevlogen ondernemer met een sterke visie: trendy kapsels betaalbaar maken voor iedereen. Mede dankzij zijn jonge leeftijd heeft hij een zeer frisse blik op het kappersvak en het lef om hier ook daadwerkelijk iets mee te doen. Zelf werkt hij alweer sinds 2006 als kapper, waarbij hij in de loop der jaren een efficiënte en hoogwaardige kniptechniek ontwikkelde, waarmee hij nu de kapperswereld als ondernemer betreedt, om zo heren en dames in heel Nederland te laten profiteren van de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Zijn eerste kapsalon werd geopend in 2013 in Schiedam. Inmiddels is deze zaak alweer uitgebreid met een verbouwing en meerdere kappers. De tweede vestiging is ook al een feit!

Roos: is als langdurig medewerker een sterke dame die weet wat mooi is. Zij zorgt ervoor dat je tevreden de salon verlaat en zeker nog eens terug komt. Ze weet goed te onthouden wat je wel en niet met je haar wilt waardoor ze dus efficient te werk kan gaan. Ook zij vindt de prijs-kwaliteit heel belangrijk en streeft naar perfectie. Ze volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatse mode omtrent kapsels. Ze straalt enthousiasme uit als ze haar werk doet en dat verschil merk je.