behandelingen

Heren Knippen

Een herenkapsel knippen vergt een zeer zorgvuldige techniek. Dankzij geavanceerde materialen is het echter mogelijk om de meest trendy haartrends – zoals kapsels als dat van de bekende voetballer Pelle – niet zomaar te kopiëren, maar écht te verbeteren. De tondeuse, het mes of de schaar; alle technieken helpen om een klassieke of juist trendy kapsel te creëren, met of zonder figuren of contouren. Zo creëren we bij Sam Hairsalon de beste kapsels voor heren. 

Neem gerust een foto mee, of laat ons op je telefoon  zien welke stijl je nastreeft. Samen met jou kijken we welk kapsel – trendy of juist klassiek met een twist – het beste bij je past. Onze technieken creëren zo die toffe look.

Dames Knippen

Een trendy zomerkapsel, een warme herfsttint, zonnige highlights of een juist stoere korte coupe. Onze allround kappers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van haarmode voor de vrouw. Alleen de puntjes laten bijknippen? Of juist een totale make-over van uw kapsel? De veelzijdige kappers van Sam Hairsalon adviseren u graag en helpen u aan de haarstijl van uw dromen. Of het nu een gaat om een ingetogen of juist een uitbundig kapsel. Zo creëren we bij Sam Hairsalon de beste kapsels voor dames.  

Neem gerust een foto mee, of laat ons op je telefoon zien welke stijl je nastreeft. Samen met jou kijken we welk kapsel – trendy of juist klassiek met een twist – het beste bij je past. Onze technieken creëren zo jouw nieuwe look!

Kinderen Knippen

Het knippen van een kapsel voor kinderen is een leuke, speelse uitdaging. Zeker omdat kinderen het lastig vinden om stil te zitten. Een kinderkapper dient daarom in staat te zijn om kinderen tijdens het knippen op hun gemak te stellen.

Bovendien is een portie geduld een must. De iPad helpt daarbij. Kinderen kijken graag tijdens het knippen naar een filmpje om zo beter stil te kunnen zitten. Is dat gelukt? Dan krijgen ze als beloning een Sam Hairsalon Kids-Knipdiploma. 

Verven

Het haar kleuren is een intensief proces dat enkele uren in beslag neemt. Er zijn diverse zaken waar rekening mee gehouden dient te worden wanneer je je haar gaat kleuren. Denk aan de teint van je gezicht, de huidige haarkleur, je persoonlijkheid en de stijl die je graag wenst.

Dit is maatwerk. Het is daarom aan te raden om eerst langs te komen in de salon en je wensen en mogelijkheden kort te bespreken. Samen kunnen we dan de juiste kleuren kiezen en zorgen dat deze kleuren op voorraad worden gelegd. Maak dus ruim van tevoren een afspraak en bel ons op, om zeker te zijn dat je bij ons terecht kunt. 

Highlights

Zie je er een tikje vermoeid uit en heeft de winter een grauwsluier op je gezicht nagelaten? Vraag bij de kapper naar een verfrissende coupe met highlights! Door je haar te laten highlighten zien je haar en gezicht er speelser en frisser uit. De diversiteit in kleurtonen in je haar, maakt je look minder mat en saai. Door de highlights ook aan de voorkant van het haar te laten zetten, dus rondom je gezicht, krijg je het effect van een mini-facelift. Highlights zijn ook ideaal voor wie het haar normaal gesproken niet kleurt, want je hoeft het niet zo vaak bij te houden als wanneer je hele haar geverfd is. Al laat je er maar een paar zetten, het is zeker de moeite waard!